Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Iωνικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό.

Sdna.gr: “Ο… χλωμός γι’ ακόμα μία φορά Άρης είδε τον Γκρέι να πετυχαίνει τρομερό γκολ με ψαλίδι, όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει του ψυχωμένου ΟΦΗ στο «Βικελίδης» (1-1) και πέταξε ακόμα δύο βαθμούς στα «σκουπίδια»”Η Εύα έρχεται, ο Μάντζης ντύθηκε Αδάμ και ο Όφις ζει μια κόλαση! Ο Ιωνικός με δύο γκολ του 31χρονου επιθετικού πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κι ένιωσε επιτέλους ότι είναι στον παράδεισο!”

To10.gr: “Έντεκα ολόκληρες αγωνιστικές έπρεπε να κάνουν υπομονή άπαντες στον Ιωνικό, ώστε να «γευτούν» το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Με μια εξαιρετική εμφάνιση και τον πρώτο της σκόρερ, Βασίλη Μάντζη να χτυπά «δις», η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και έβαλε… φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας.”.

Sport24.gr: “Ο Ιωνικός πήρε την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν επικρατώντας στο Ηράκλειο του ΟΦΗ με 2-0 με δύο τέρματα του Βασίλη Μάντζη και “βύθισε” ακόμη περισσότερο τους κρητικούς στο βαθμολογικό πίνακα.”.

Gazzeta.gr: “Με δυο γκολ του πρώτου σκόρερ του, Βασίλη Μάντζη (56′, 84′), ο Ιωνικός πέτυχε την πρώτη του εφετινή νίκη, «ξεκόλλησε» από τον πάτο της βαθμολογίας και… έριξε σε θέση υποβιβασμού τον απογοητευτικό ΟΦΗ.”.

Sport-fm.gr: “Ο Ιωνικός -εξαργυρώνοντας το εντυπωσιακό του β’ μέρος- επικράτησε 2-0 στην έδρα του ΟΦΗ, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στη σεζόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ ο Μάντζης που έφτασε τα πέντε.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook