Μπούσης… αυτοδύναμος στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο blog του athleticradio.gr. Ο Μιχάλης Μπούσης είναι εδώ. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι στο Ηράκλειο, είναι στον ΟΦΗ και θα παραμείνει.

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι εδώ. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι στο Ηράκλειο, είναι στον ΟΦΗ και θα παραμείνει. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε για όλους και για όλα. Μίλησε καταρχήν στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και εν συνεχεία συναντήθηκε και με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, για πρώτη φορά από τότε που ήρθε. Μέσα σε μια μέρα, το Σάββατο ο Μπούσης είπε όσα δεν είχε πει σε 4 χρόνια. Τα είπε και ξεθύμανε. Έδωσε απαντήσεις, έβγαλε πίκρα, είπε πολλές και μεγάλες αλήθειες που πονάνε…

Αφορμής δοθείσης από την ανακοίνωση των Συνδέσμων που τον τοποθετούσαν για πρώτη φορά στο κάδρο των ευθυνών για την πορεία της ομάδας ο Μπούσης σήκωσε το γάντι και τα είπε για πρώτη φορά έξω από τα δόντια αδιαφορώντας αν θα γίνει ή όχι αρεστός σε πολύ κόσμο. Είπε, και τι δεν είπε: για  την πλήρη αδιαφορία των επιχειρηματιών του Ηρακλείου, τα εισιτήρια που δεν αντιπροσωπεύουν την δυναμική του ΟΦΗ, την ρήξη με τους Σαμαράδες, τα  λάθη που έγιναν και με δική του ευθύνη στον σχεδιασμό αλλά και παλαιότερα στην αλλαγή σήματος,  την υπέρβαση με τον Νταμπράουσκας,  την (διαφορετική) αντίληψη του για το ποδόσφαιρο. Και φυσικά για τα χρήματα που έχει δώσει αυτά τα 4 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ATHLETICRADIO.GR

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook