Βόλος – Ατρόμητος 2-1

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο 92΄σκόραρε ο Γκάγκι και έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος στην 7η με 25.

Με τον Γκάγκι να είναι ο «χρυσός» σκόρερ στο 90+2′, ο Βόλος πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη (2-1) κόντρα στον Ατρόμητο που το πάλεψε, με τους γηπεδούχους να αγκαλιάζουν τα playoffs!

Ο Βόλος στο 56’ χαμογέλασε! Με υπέροχο μακρινό σουτ έξω από την περιοχή με τρομερή δύναμη, ο Λούνα κάρφωσε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννιώτη για το 1-0! 

Οι αλλαγές του Κόλμαν όμως… βγήκαν, με τον Τζοβάρα στο 76’ να κάνει το 1-1! Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Ατρομήτου, ο Κλέιμαν απομάκρυνε με αυτοθυσία πάνω στη γραμμή, με τον νεαρό Έλληνα να είναι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα!

Όμως, μετά από κλέψιμο της μπάλας και γρήγορη κόντρα των παικτών του Βόλου στο 90+2′, ο Γκάγκι κάνει φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή, πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Γιαννιώτη!

Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

Βόλος – Ατρόμητος 2-1 

Γκολ: 56′ Λούνα (Βόλος), 76′ Τζοβάρας (Ατρόμητος), 90’+2 Γκάγκι (Βόλος)

Κίτρινες κάρτες: Πιρές, Γκάγκι

Βόλος (Μπράτσος): Kλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάγκι, Λούνα (66′ Τσοκάνης), Πιρές (80′ Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Κούτσιας.

Aτρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67′ Οικονομίδης), Κούεν (58′ Καμαρά), Ρομπάϊγ, Ροτάριου (67′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67′ Κιάρτανσον).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook