Νίκος Μαρκάκης: Το νέο μας ραντεβού….

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για τον Athletic Radio 104,2 και για όλους όσοι είμαστε εδώ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Καλημέρα και καλό μήνα(έστω και καθυστερημένα..). Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για τον Athletic Radio 104,2 και για όλους όσοι είμαστε εδώ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του αλλά και για όλους τους συνεργάτες, παλιούς και νέους που είτε είναι μπροστά είτε πίσω από τα μικρόφωνα. Ο Athletic ενηλικιώνεται φέτος, μπαίνει στα 18 και η συνεργασία με τον Σπορ ΦΜ του δίνει την δυνατότητα να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει σε ακόμα πιο μακρινούς ορίζοντες. Μια συνεργασία που φέρνει νέα δεδομένα στο τοπικό ραδιόφωνο καθώς ενώνονται δύο «γίγαντες» των ερτζιανών και δημιουργούν τις καλύτερες προυποθέσεις για την πληρέστερη και πιο έγκυρη ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα.

Σε ότι αφορά το τοπικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα. Αλλάζει μόνο η ώρα της εκπομπής «Ανατροπή και πέναλτι» από 12:00-14:00 σε 14:00-16:00 με τον υπογράφοντα να πλαισιώνεται την πρώτη ώρα από τον Μανόλη Θέμελη. Σε αυτή την ώρα θα υπάρχει κουβέντα για όλα όσα συμβαίνουν στην αθλητική και όχι μόνο επικαιρότητα, με καταγραφή, χιούμορ, σχόλιο και ρεπορτάζ. Η δεύτερη ώρα θα δίνει περισσότερο χώρο στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ και φυσικά σε όλους εσάς με την δυνατότητα της τηλεφωνικής επαφής, όπως όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε καθημερινά, με τον λόγο να ανήκει στο κοινό. Η ώρα μπορεί να αλλάζει αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αλλάζει η διάθεση μας ούτε και ο στόχος μας που είναι η ενημέρωση και η επικοινωνία πάντα με τον δικό μας τρόπο και την δική σας συμμετοχή.

Ανέπαφη… σε ότι αφορά την ώρα και το περιεχόμενο της παραμένει η Θύρα 8 την οποία θα εξακολουθεί να ανοίγει κάθε βράδυ από 20:00-22:00 ο Μανόλης Σαρρής. Φυσικά ο Athletic Σπορ ΦΜ 104,2 θα είναι μαζί σας και τα Σαββατοκύριακα με τις εκπομπές για την αγωνιστική δράση, εντός κι εκτός των τειχών.

Σήμερα, είναι η πρεμιέρα μας και σας περιμένουμε ξανά στην παρέα μας. Το τρακ δεν λείπει, όπως σε κάθε τι καινούργιο αλλά με την δική σας στήριξη είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσουμε και θα βρούμε τα (ραδιοφωνικά) πατήματα μας. Το ραντεβού μας στις 14:00. Να είστε όλοι εδώ…

Υ.Γ: Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστούσα από αυτό εδώ το βήμα τον ιδιοκτήτη του Athletic Μάνθο Πουλινάκη ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα για να φτάσει ο σταθμός σε αυτό το σημείο. Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα πάντα κοντά μας και το κυριότερο ποτέ…στα πόδια μας για να επεμβαίνει για το τι θα ακούγεται και τι όχι. Αυτό(η πολυφωνία) είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του σταθμού και που ειδικά στην σημερινή εποχή δεν το βρίσκεις εύκολα. Πολλές φορές διαφωνούμε αλλά παραμένουμε οικογένεια στην οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανήκετε ήδη και εσείς.

Καλή στρατιά, στο νέο μας δρόμο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook