Άντε να τελειώνει κι αυτή η χρονιά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο blog του στο athleticradio.gr

Σε….μαρτύριο εξελίσσεται  για μια ακόμα χρονιά για τον ΟΦΗ η διαδικασία των πλέι άουτ. Μια σειρά αγώνων που όπως και πέρυσι για την κρητική ομάδα αποτελεί τυπική υπόθεση και που αν θέλουμε να είμαστε πραγματιστές αναζητεί αλλά δεν μπορεί να βρει ισχυρό κίνητρο για να συμμετέχει από την στιγμή που δεν κινδυνεύει. Φέτος, βέβαια, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα σε ότι αφορά την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ που ήδη σε 4 αγώνες έχει συγκεντρώσει ένα βαθμό παραπάνω από τους 7 που μάζεψε πέρυσι σε όλη την διάρκεια των πλέι άουτ…

Με τον Νταμπράουσκας η κρητική ομάδα δεν παρουσιάζει την εικόνα…διάλυσης που είχε  πέρυσι τέτοιο καιρό όταν δεχόταν τις τεσσάρες και τις πεντάρες αλλά και πάλι είναι εμφανές ότι ουδείς από τον οργανισμό του ΟΦΗ ασχολείται σοβαρά με την διαδικασία.

Ο κόσμος στα τελευταία παιχνίδια, προτιμάει μια βόλτα, ή οτιδήποτε άλλο απέχοντας χαρακτηριστικά από το γήπεδο ως μια μορφή έκφρασης της δυσαρέσκειας του για την(τρίτη σερί)αποτυχημένη χρονιά. Ευτυχώς που έχει μείνει ένα ακόμα παιχνίδι εντός γιατί η εικόνα του άδειου Γεντί Κουλέ δεν τιμά κανένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ATHLETICRADIO.GR

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook