Αλμέιδα: «Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του Μιχάλη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συγκλόνισε ο Ματίας Αλμέιδα κατά την αναχώρηση της «κιτρινόμαυρης» αποστολής για την Κροατία!

Το ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί υπό τη βαριά σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσιούρη και ο Αργεντινός προπονητής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε τον αδικοχαμένο Μιχάλη, τονίζοντας πως η ομάδα θα παίξει τόσο για εκείνον, όσο και για την οικογένειά του.

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος για τον αγώνα: «Είμαστε πάντα έτοιμοι».

Για το αν φοβάται νέο κύκλο επεισοδίων: «Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».

Θυμίζουμε, πως η συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση στο « Μάξιμιρ».
Αναλυτικά η αποστολή της Ενωσης για το ματς στην Κροατία: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook