ΠΑΟΚ – Κηφισιά 2-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε για λίγα λεπτά όμως μια μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια αποκατάστησε την τάξη και με αυτογκόλ του Τσάπαν επικράτησε της Κηφισιάς με 2-1.

Στο 24ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για το αντικανονικό μαρκάρισμα του Βαφέα στον Ζίβκοβιτς μέσα στην περιοχή.

Η παράβαση δόθηκε, αφότου ο διαιτητής εξέτασε τη φάση στο on field review.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο… παθών, ωστόσο ο Κρίστινσον με πολύ ωραία απόκρουση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Τζίμας κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Ο νεαρός επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την ασθενή απόκρουση του Κρίστινσον σε πλασέ του Μουργκ και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 75ο λεπτό ο Λούμορ έκανε μία ωραία σέντρα από τα αριστερά, με τον Κοτάρσκι να κάνει κακή έξοδο, βλέποντας τον Μασούρα να παραβιάζει την εστία του με κεφαλιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τέρμα του Έλληνα άσου είναι το πρώτο της Κηφισιάς στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τρία λεπτά αργότερα πάντως οι Θεσσαλονικείς πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Με τρομερό τακουνάκι ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον Μπάμπα, ο οποίος έκανε το γύρισμα από πολύ πλάγια θέση και ο Τσάπαν στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74′ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Μιχαϊλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ (68′ Νάρεϊ), Α. Ζίβκοβιτς (63′ Κωνσταντέλιας), Τζίμας (74′ Τόμας).

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος, Ίλιεφ, Τετέι, Μασούρας, Οζέγκοβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook