To Κόπα Άφρικα και το Asian Cup δημιουργούν πρόβλημα στην ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γενάρης και σημαντικό μέρος του Φλεβάρη προμηνύονται εξαιρετικά δύσκολοι για την ΑΕΚ ελέω των διοργανώσεων των Εθνικών ομάδων σε Αφρική και Ασία.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που διεξάγεται από τις 13 Γενάρη έως τις 11 Φεβρουαρίου του 2014 στην Ακτή Ελεφαντοστού είναι πιθανό, αν όχι βέβαιο να επηρεάσει την ΑΕΚ.

Ο Αρόλντ Μουκουντί είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή του Καμερούν για τη διοργάνωση.

Ο Αρόλντ Μουκουντί κατάφερε μέσω της ΑΕΚ να επιστρέψει στις κλήσεις της εθνικής Καμερούν για τον αγώνα που θα δώσει με το Μπουρουντί για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και τώρα είναι ξανά στις κλήσεις του Ριγκόμπερτ Σονγκ με τα «αδάμαστα λιοντάρια» να έχουν σοβαρές πιθανότητες να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Επίσης, η ΑΕΚ δεν αποκλείεται ελέω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής να χάσει και τον Ζίνι. Ο νεαρός επιθετικός παίζει κανονικά στην Εθνική ομάδα της Ανγκόλας μετρώντας 4 γκολ σε 11 ματς.

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα επηρεαστεί και από το Asian Cup που ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου του 2024 και ολοκληρώνεται στις 10 Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Ο λόγος είναι προφανής. Στη διοργάνωση συμμετέχει με υψηλές, μάλιστα, βλέψεις το Ιράν. Η ομάδα των δύο αριστερών μπακ της ΑΕΚ, των Χατζισαφί και Μοχαμάντι είναι στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Χονγκ Κονγκ και την Παλαιστίνη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook