Σαν ελβετικό ρολόι…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ολοκληρωμένη πλέον την κανονική θερινή μεταγραφική περίοδο έχει ενδιαφέρον να δούμε  πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του ΟΦΗ για την σεζόν 2023-24.  Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο blog του στο athletic.gr

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει συνολικά στην διάθεση του 26 ποδοσφαιριστές, με την μεταγραφική περίοδο των ελεύθερων-ανέργων να διαρκεί μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη και τον ΟΦΗ να έχει την δυνατότητα της απόκτησης ενός ακόμα παίκτη για την επίθεση, χωρίς πάντως αυτό να θεωρείται δεδομένο μιας και ο Λιθουανός φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν και από τους παίκτες που έχει στην διάθεση του.

Αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή ο ΟΦΗ δεν είχε αποκτήσει καν το  βασικό του φορ, φέτος ο μεταγραφικός σχεδιασμός δούλεψε σαν ελβετικό ρολόι, με μεγάλη ακρίβεια και στην ώρα του. Όσοι παίκτες αποχώρησαν τα κενά τους καλύφθηκαν, όλα εκτός ίσως από μια θέση στην γραμμή κρούσης με τον Νταμπράουσκας , ωστόσο,  να δείχνει να μην ανησυχεί και να  θεωρεί ότι μπορεί να πάει μέχρι τον Γενάρη με το υπάρχον υλικό.

Ο ΟΦΗ κινήθηκε έγκαιρα από την αρχή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και απέκτησε αυτό το καλοκαίρι συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές. Δυο στόπερ (Λαμπρόπουλος, Καρώ), ένα τερματοφύλακα (Μπάουμαν), δυο αμυντικούς μέσους (Γκαγιέγος, Γκλάζερ), ένα αριστερό μπακ (Αμπαντά) και δυο μεσοεπιθετικούς (Ριέρα, Κουτεντάκης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ATHLETIC.GR

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook