Ποιος είναι τελικά το πρόβλημα στον ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο blog του στο athletic.gr.

«Πιστεύω ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα» απάντησε ο Νταμπράουσκας στην(σωστή) ερώτηση που του έγινε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα παιχνίδι που εύκολα θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε «εφιάλτη» για τον ΟΦΗ αν δεν υπήρχε κάτω από την εστία ο Μπάουμαν, ο οποίος έκανε, μάλλον την εμφάνιση της καριέρας του και κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 1-1.

Δεν είναι, λοιπόν κατά τον ίδιο, ο προπονητής το πρόβλημα στον ΟΦΗ. Και τότε ποιος είναι; Οι παίκτες, η διοίκηση, ο κόσμος, ή  οι δημοσιογράφοι που κάνουν αγενείς ερωτήσεις; Διότι για την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ εδώ και ένα μήνα κάποιος ή κάποιοι έχουν την ευθύνη. Η απάντηση που έδωσε ο Λιθουανός τεχνικός είναι λάθος.

Ο Νταμπράουσκας αν δεν είναι συνολικά το πρόβλημα για τον ΟΦΗ  αλλά ως προπονητής έχει το μεγαλύτερο μερίδιο. Δεν γίνεται να πιστώνεται ο ίδιος τις μεγάλες νίκες και να μην χρεώνεται αντίστοιχα τις μεγάλες ήττες.

Η σωστή απάντηση από μέρους του, λοιπόν,  θα ήταν «Ίσως να είμαι και εγώ μέρος του προβλήματος». Δεν γίνεται να βγάζεις τον εαυτό του από το κάδρο της ευθύνης όταν αυτό που έχεις να διαχειριστείς δεν πάει καλά. Κάτι δεν κάνεις σωστά, κάτι σου διαφεύγει και οφείλεις να αναζητήσεις τον τρόπο για να λύσεις το πρόβλημα. Αυτό που είπε την Κυριακή έρχεται κατά κάποιο τρόπο σε σύγκρουση με τις δηλώσεις αυτοκριτικής που έκανε πριν από λίγες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ATHLETIC.GR

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook