Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με χρυσή αλλαγή τον Μιριτέλο που πέρασε στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κατάφερε να σκοράρει ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0.

Σε τροχιά play offs μπήκαν οι Αρκάδες που πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά από αυτήν επί της Κηφισιάς την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Αστέρας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Πανσερραϊκού και να ξεπεράσει στην βαθμολογία, τόσο τον ΟΦΗ, όσο και την Λαμία και πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 78ο λεπτό οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον Μιριτέλο να βρίσκεται δίχτυα προ κενής εστίας, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από πολύ κακή πάσα προς τα πίσω του Μπέργκστρεμ, ο Χόβαν βγήκε και έκανε τσαφ, με τον Μπαρτόλο να κλέβει και να σπάει στον Μιριτέλο δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Γκος (59′ Σουρλής), Μουνάφο – Καλτσάς, Κρέσπι (59′ Σίτο), Ζουγλής (59′ Μπαρτόλο) – Μάντζης (71′ Μιριτέλο)

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν – Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Πηλέας (72′ Μορέιρα)- Ουντρεαόγκο, Στάικος (72′ Πεταυράκης) – Μούργος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ – Άλεξιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook