Οι… ακούραστοι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έπειτα από 18 αγωνιστικές (πριν την τελευταία αγωνιστική) δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν «γράψει» περισσότερα από 1.000 αγωνιστικά λεπτά της Super League. Δεδομένου, μάλιστα, πως το maximum είναι, τουλάχιστον, 1.620’ (18 * 90’) χωρίς να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν «πιάσει» τετραψήφιο νούμερο.

Από τη σχετική καταγραφή, προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, είτε ατομικά είτε ομαδικά. Ο Μπόρις Κλέιμαν και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, δηλαδή οι τερματοφύλακες του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, είναι αυτοί που δεν έχουν χάσει ούτε… δευτερόλεπτα από τα παιχνίδια των ομάδων τους. Πρώτος με διαφορά τεσσάρων λεπτών ο Ισραηλινός του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες με πάνω από χίλια λεπτά συμμετοχής – συνολικά 10. Το παράδοξο είναι πως η ομάδα με τους λιγότερους είναι η Κηφισιά που έχει μόλις πέντε. Παράδοξο καθώς οι δυο σύλλογοι ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της κατάταξης, ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους διαχείρισης του ρόστερ. Στον ΟΦΗ έχουμε τα εξής, σύμφωνα με το αφιέρωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

ΟΦΗ (8): Πραξιτέλης Βούρος 1.545’ (16), Φελίπε Γκαγέγκος 1.317’ (16), Έρικ Λάρσον 1.275’ (16), Γκούντμουντουρ Θοράρινσον 1.235’ (16), Λουίζ Φελίπε 1.204’ (17), Μιγκέλ Μεγιάδο 1.168’ (13), Νόαμ Μπάουμαν 1.152’ (12), Ανδρέας Καρώ 1.098’ (13).

Η παρένθεση μετά το όνομα της ομάδας αφορά στο συνολικό αριθμό των παικτών με τετραψήφιο αριθμό λεπτών. Η παρένθεση μετά τα αγωνιστικά λεπτά κάθε παίκτη αφορά στους αγώνες που τα έχει συμπληρώσει.

Πηγη: Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook