Για να κάνεις τα όνειρα σου αληθινά πρέπει να ξυπνήσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο blog του στο athletic.gr.

«Μεγάλη ημέρα μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας σήμερα. Πρέπει να ονειρευόμαστε το μεγαλείο για να το πετύχουμε» έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Μιχάλης Μπούσης πριν από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Τελικά η Τρίτη ήταν μια ακόμα «μέρα της μαρμότας» για τον ΟΦΗ, από αυτές που βιώνει καθημερινά τους τελευταίους μήνες και που τα αποτελέσματα τους έχουν αφήσει βαρύ αποτύπωμα στον ψυχικό κόσμο των φιλάθλων της.

Η ήττα από τον Παναιτωλικό και πολύ περισσότερο η εμφάνιση απέδειξαν ότι το πρόβλημα στην ομάδα δεν είναι ψυχολογικό αλλά καθαρά αγωνιστικό. Μετά την αγχωτική νίκη του περασμένου Σαββάτου και με βάση το διακύβευμα του αγώνα κυπέλλου  θα περίμενε κανείς να δει την Τρίτη κάτι διαφορετικό. Φευ, όμως. Η εικόνα ήταν ακόμα χειρότερη απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει την φανέλα και την ιστορία του αλλά μέσα στο γήπεδο έδειξε να θέλει πολύ περισσότερο το παιχνίδι και να κυνηγάει από την αρχή μέχρι το τέλος τη νίκη, σε αντίθεση με τους παίκτες του Μελ που σε ένα ακόμα ματς έκαναν τα ίδια ακριβώς λάθη που επαναλαμβάνονται τους τελευταίους μήνες της ασύλληπτης κατηφόρας. Δείτε τα δυο γκολ του Παναιτωλικού και θυμηθείτε σε όσα παιχνίδια δεν έγιναν ανάλογες φάσεις που είχαν την ίδια κατάληξη. Πόσες αλλαγές έγιναν όλο αυτό το διάστημα στην άμυνα  και στις άλλες γραμμές αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. «Με τον ήλιο τα βάζω με τον ήλιο τα βγάζω τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε»

Ο κόσμος αναρωτιέται τι συμβαίνει στην ομάδα και μετά το καλό ξεκίνημα του Σεπτέμβρη έχει «πάρει φόρα κατηφόρα και ο θεός ο ίδιος δεν την σταματά» Το ερώτημα τείνει να γίνει ρητορικό γιατί λογική απάντηση δεν υπάρχει. Οι ίδιοι παίκτες που κέρδισαν Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σήμερα δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη ούτε με τον Αστέρα Ραχούλας. Στην αρχή έφταιγε ο προπονητής. Ο εμμονικός με το 3-5-2 Νταμπράουσκας έφυγε. Ήρθε ο έμπειρος Μελ άλλαξε το σύστημα αλλά με κάποιες μικρές αναλαμπές ο ασθενής δείχνει ανήμπορος να σταθεί στα πόδια  του.

Μια εβδομάδα πριν φύγει ο Γενάρης, ο στόχος της εξάδας χάνεται ενώ το ίδιο τείνει να συμβεί και  με το κύπελλο. Η κλήρωση για τους «16» και τους «8» έφερε όνειρα 87 αλλά  φαίνεται ότι δεν ονειρεύτηκαν όλοι το μεγαλείο για να το πετύχουν. Οι μεταγραφές καθυστέρησαν, ο εξτρέμ που ήρθε δεν δείχνει σε πρώτη φάση ότι μπορεί να κάνει την διαφορά και οι υπόλοιποι αργούν ακόμα ενώ θα έπρεπε να είναι ήδη εδώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ATHLETIC.GR

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook