Μόνο μια νίκη με τις ομάδες της ουράς δεν περιποιεί τιμή για τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο blog του στο athletic.gr.

Ας δούμε τα φετινά αποτελέσματα του ΟΦΗ με τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτόν στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.

*Με Παναιτωλικό σε τέσσερις αγώνες(δύο για το πρωτάθλημα και δυο για το κύπελλο μετράει μια νίκη(1-0 για το πρωτάθλημα), μια ισοπαλία(0-0 για το πρωτάθλημα) και δυο ήττες(1-2 και 1-3  για το κύπελλο). Απολογισμός τερμάτων 3-5.

*Με Βόλο σε δυο αγώνες μια ισοπαλία(1-1) και μια ήττα(1-3). Απολογισμός τερμάτων 2-4.

*Με Κηφισιά σε πέντε αγώνες, τρείς για το πρωτάθλημα και δυο για το κύπελλο μια νίκη(3-1 για το κύπελλο), τρείς ισοπαλίες(οι δυο 0-0 για το πρωτάθλημα  και μια 1-1 για το κύπελλο ) και μια ήττα(1-2 για το πρωτάθλημα). Απολογισμός τερμάτων 5-4.

*Με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει δυο ισοπαλίες(1-1 και 2-2) και απολογισμό τερμάτων 3-3.

Ο ΟΦΗ εκτός απροόπτου θα σώσει και φέτος την παρτίδα αλλά όχι γιατί είναι καλύτερος από αυτές τις ομάδες που τώρα κινδυνεύουν πιο άμεσα από ότι ο ίδιος. Τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ένας καθρέπτης της δυναμικότητας των ομάδων και απεικονίζουν τις πολύ μικρές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους, με τον ΟΦΗ να υστερεί μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα  σχεδόν με όλους εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο έχει δυο ισοπαλίες, αλλά με τους Ηπειρώτες να έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι του Ηρακλείου.

Δεν περιποιεί τιμή για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι ως τώρα από όλες αυτές τις ομάδες αυτές έχει νικήσει στο πρωτάθλημα μόνο τον Παναιτωλικό κι αυτόν με το ισχνό και με τα χίλια ζόρια 1-0 στο Ηράκλειο με γκολ από την άσπρη βούλα. Είναι τυχερός από την άλλη γιατί έχει τέσσερα ματς ακόμα στο γήπεδο του και έχει την ευκαιρία να σημειώσει τις νίκες που χρειάζεται για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του. Γιατί τα γράφω όλα αυτά, σήμερα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ATHLETIC.GR

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook