Έρλινγκμαρκ: «Θα ήταν ωραίο να μείνω στην Ελλάδα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ βρίσκεται στον Ατρόμητο από τον Ιανουάριο του 2022. Το καλοκαίρι που έρχεται το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες ολοκληρώνεται και ο Σουηδός χαφ δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση για το μέλλον του.

Ο 26χρονος μιλώντας στην εφημερίδα «Sportbladet» τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σουηδίας, χωρίς να απορρίπτει το ενδεχόμενο της Ελλάδας, με καλές ομάδες της χώρας να ενδιαφέρονται για αυτόν την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ:
Για το μέλλον του: «Θα ήθελα πραγματικά να παραμείνω στο εξωτερικό. Όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά όχι με κάθε κόστος. Θα ήταν ωραίο να συνεχίσω το ταξίδι μου στο εξωτερικό ή εδώ στην Ελλάδα»

Για τις επαφές που έχει κάνει: «Έχω ακούσει αρκετά, αλλά δεν έχω κάτι να ξεχωρίζει έως τώρα. Το ενδιαφέρον που υπήρξε εδώ το προηγούμενο διάστημα, ήταν από καλές ομάδες. Οταν πήγαιναν καλά τα πράγματα για μένα την περασμένη σεζόν, έγιναν κάποιες επαφές, αλλά τότε οι ομάδες θα έπρεπε να με αγοράσουν. Αυτό έκανε τα πράγματα πιο περίπλοκα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σουηδία: «Ναι, υπάρχει κι αυτό στο κεφάλι μου. Πάντα υπάρχει. Όλα εξαρτώνται από τη γενική εικόνα, ποιες επιλογές υπάρχουν. Θέλω να είμαι ειλικρινής όταν το λέω. Μου αρέσει να ζω στη Σουηδία και να παίζω στην Allsvenskan, αλλά δεν μπορώ να κλείσω καμία πόρτα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook