Ομάδα και προπονητής μια “γροθιά”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χθεσινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ αποτέλεσε μια τρανή απόδειξη γιατί αυτή η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά και να παλεύει για την απευθείας άνοδο κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Γιατί, αυτή η ομάδα παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής περιόδου με τις αποχωρήσεις παικτών, με τα οικονομικά να βρίσκονται στην χειρότερη κατάσταση – αυτοί οι παίκτες είναι που την κρατούν ψηλά.

Γιατί είναι μάγκες αυτοί οι παίκτες. Καμπάνταης και Ρούσεφ ήταν τραυματίες, ανέτοιμοι και εκτός προπονήσεων για 15 ημέρες περίπου. Και όμως, φώναξαν παρών ζητώντας από τον Αναστόπουλο να τους πάρει στην αποστολή επειδή η ομάδα είχε μείνει “άδεια” λόγω των απουσιών. Ο Παπουλής μπήκε επίσης στην αποστολή και ενώ ήταν τραυματίας έπαιξε κανονικά.

Ο Παπουλής κατέθεσε την ψυχή του και ας έπιανε το “δεμένο” πόδι του από το πρώτο ημίχρονο. Δεν λύγισε ούτε λεπτό βγάζοντας όλο το παιχνίδι. Αυτή η ομάδα διαθέτει ψυχή και δεν υπάρχει περίπτωση να μην την καταθέσει σε κάθε γήπεδο που παίζει, μέχρι το τέλος της περιόδου.