Εμπλουτίζεται το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σωτήρης Ρούσσης θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ ενώ αυτό ενδεχομένως να εμπλουτιστεί και από τον Γιάννη Μύτη που ασχολείται με την εξειδικευμένη προπόνηση σε θέματα τεχνικής.

Στόχος του Παύλου Δερμιτζάκη είναι να ανεβάσει επίπεδο τον ΟΦΗ όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Για αυτόν τον λόγο επιθυμεί να δουλέψει με ένα πλήρες τεχνικό τιμ προκειμένου να υπάρξουν και τα ανάλογα αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πέραν του Γιάννη Ταουσιάνη που είναι ο άμεσος συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη, μαζί του θα κατηφορήσει από την Κρήτη και ο Τάσος Σιδερίδης, γυμναστής με τον οποίο συνεργάστηκε τόσο στον Αστέρα Τρίπολης όσο και στον Πανθρακικό.

Παράλληλα, είναι δεδομένη και η παρουσία του Σωτήρη Ρούσση. Ο νεαρός γυμναστής του ΟΦΗ άφησε τους πάντες ικανοποιημένους με την δουλειά του αλλά και τον χαρακτήρα του με αποτέλεσμα να παραμείνει στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ. Όπως, επίσης είναι δεδομένη και η παρουσία του προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ Σάκη Παγωμένου που επίσης θα παραμείνει στον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, ενδέχεται να συμμετάσχει στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ και ο Γιάννης Μύτης που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον τομέα της τεχνικής κατάρτισης και ήδη τα δείγματα γραφής του στην ακαδημία είναι εξαιρετικά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook