Η ακτινογραφία του Πανθρακικού εν όψει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To Gentikoule σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας “Παρατηρητής της Θράκης” Χάρη Παρασκευόπουλο αναλύει τον επόμενο αντίπαλο του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα της Κυριακής.

Γράφει ο Χάρης Παρασκευόπουλος

Η ισοπαλία στα Χανιά άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον Πανθρακικό, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως δικαιούνταν να πανηγυρίσουν τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά και στερήθηκαν απλά το δικαίωμα αυτό λόγω κάποιων λανθασμένων αποφάσεων του διαιτητή Μήτσιου και των βοηθών του. Βέβαια ο Πανθρακικός κοιτάζει μπροστά, εξάλλου μέχρι τώρα έχει διαγράψει μια σταθερά καλή πορεία στο πρωτάθλημα και μάλιστα έχει πετύχει την καλύτερη βαθμολογική του συγκομιδή μετά από 6 αγωνιστικές και έτσι πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός φυσικά έχει στόχο να εκμεταλλευτεί ξανά τη δύναμη της έδρας του και να πετύχει το 3×3 στην Κομοτηνή, απέναντι σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, που δεν έχει ξεκινήσει πάντως καλά το πρωτάθλημα και έχει στην άκρη του πάγκου της έναν παλιό γνώριμο, τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος ύστερα από δύο θητείες στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του, την οποία και οδήγησε πέρυσι στην παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση αυτή τους σταθερά τραυματίες Σαρακατσάνο, Μακρυδημήτρη, τον τιμωρημένο Χρήστου, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι η απουσία του Ιγκόρ Ντε Σόουζα, αφού ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Όσον αφορά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, ο Ντίνο Σέρεμετ θα διατηρηθεί πιθανότατα κάτω από τα δοκάρι, αν και έχει επιστρέψει πλέον ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, ενώ στην τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς τα αριστερά, θα αγωνιστούν οι Παπαγεωργίου, Ζος, Μίκουλιτς και Ντιόγκο Ζορντάο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Λαδάκης και Ρομέου, με τον Εμπό να μένει στον πάγκο, τον Κάσες να κινείται αριστερά και τον Μπαϊκαρά δεξιά. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα ο Χρήστος Τζάνης, ενώ το κενό του Ιγκόρ θα καλύψει μάλλον ο Ζεκίνια, όπως συνέβη και στα Χανιά, δεδομένου ότι ο Κατσικοκέρης δεν είναι 100% έτοιμος και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου.

Τέλος, ένα επιπλέον όπλο για τον Άκη Μάντζιο θα είναι ο Κάρλος Μερίνο, η τελευταία χρονικά μεταγραφή της ομάδας, ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην αποστολή και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί μάλιστα, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook