“Ο ΟΦΗ την ανάσα στην Σούπερ Λιγκ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μιχάλης Τσόχος έγραψε στην Sportday για την περήφανη νίκη του ΟΦΗ που έδωσε άλλη ανάσα στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά το άρθρο που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι συνηθισμένο το φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο αδιάφορος να κερδίζει αυτόν που καίγεται στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ συνέβη με τον ΟΦΗ να ανατρέπει δύο φορές το εις βάρος του σκορ και να στέλνει την Ξάνθη στο χείλος του γκρεμού. Μια Ξάνθη, που -αν δεν νικήσει τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική πιθανότατα- θα μας αποχαιρετήσει.

ΜΙΑ ΞΑΝΘΗ που επιβεβαιώνει πόσο αυτοκαταστροφική ομάδα είναι.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ σε μία αγωνιστική που και ο αδιάφορος Εργοτέλης τα έδωσε όλα στη Ριζούπολη για να μη χάσει από τον Απόλλωνα που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Εν τέλει η ομάδα του Λόρι Σάντσεζ νίκησε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων προσφέροντας μία πολύ σπάνια εικόνα για φινάλε αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ για τον υποβιβασμό είναι πολλά και θα τα βρείτε στη σελίδα 4 της εφημερίδας, αλλά μεγαλύτερη σημασία από τα σενάρια έχει να τονίσουμε την εικόνα σε την προτελευταία αγωνιστική που είναι αλήθεια ότι ήταν πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες που χωρίς την παραμικρή εξαίρεση σε ματς μεταξύ των ομάδων που καίγονταν και των αδιάφορων κέρδιζαν πάντα οι πρώτοι.

ΤΩΡΑ δεν συνέβη κι όπου συνέβη (π.χ. στα Χανιά) η εικόνα του ματς ήταν μια χαρά. υπό την έννοια ότι ο Παναιτωλικός έμοιαζε να το παίζει μέχρι τέλος. Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν δεχτεί το γκολ έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί.

ΟΠΩΣ και να έχει. όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική και ειδικά στην ουρά με την Ξάνθη να είναι στη δυσκολότερη θέση όλων. Στον Παναθηναϊκό έλαχε ο κλήρος να παίξει στα Πηγάδια ένα ματς από το οποίο έχει πολλά να χάσει και τίποτα να κερδίσει, με δεδομένο ότι διεξάγεται τρεις ημέρες πριν από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και είναι πολύ φυσιολογικό οι «πράσινοι» να θελήσουν να ξεκουράσουν παίκτες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook