“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 24 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουλίου, τα σημαντικότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: «ΣΤΕΛΝΟΥΝ» ΧΑΣΕΛΝΠΑΪΝΚ

Τον Ολλανδό Νάιτζελ Χασελμπάινκ. που έπαιζε στη σκωτσέζικη Σεντ Τζόνστον έχει κλείσει ο ΟΦH σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 21 Νοεμβρίου 1990 και είναι επιθετικός. Με τη Σεντ Τζόνστον ο Χασελμπάινκ είχε 66 συμμετοχές, σημειώνοντας 12 γκολ ενώ φέτος πανηγύρισε μαζί της το Κύπελλο. Είναι ανιψιός του παλιού Ολλανδού ποδοσφαιριστή Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Αϊντχόφεν. η οποία στη συνέχεια τον έδωσε στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
ΦΩΣ: Μεταγραφικά σενάρια με Χάσελμπαϊνκ, Ντομπλάς στον ΟΦΗ
 Σεναρίων συνέχεια από την Ιταλία για την ενίσχυση του ΟΦΗ. Η περίπτωση του Ολλανδού σέντερ φορ Νάιτζελ Χάσελμπαϊνκ ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας από τη γειτονική χώρα για τους «ασπρόμαυρους». Σύμφωνα με το tuttomercatoweb.com, ο 24χρονος παίκτης, που είναι ανιψιός του παλαίμαχου Ολλανδού άσου Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Σεντ Τζόνστον, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Κρητικούς. Μάλιστα, με τη Σεντ Τζόνστον πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Σκωτίας πέρσι, ενώ κατέγραψε 66 συμμετοχές και 12 γκολ.
Να σημειώσουμε πως παλαιότερα ο Χάσελμπαϊνκ έπαιξε στη Χάμιλ τον Ακαντέμικαλ και στη Σεντ Μίρεν, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στην Αϊντχόφεν. Υπάρχει όμως και άλλο όνομα από την Ιταλία. Ο λόγος για τον Ισπανό τερματοφύλακα Τόνι Ντομπλάς, ο οποίος είναι 33 ετών, έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι και εμφανίζεται να απασχολεί τον Τζενάρο Γκατούζο. Οι Ιταλοί ειδικά την περίπτωση του Χάσελμπαϊνκ την παρουσιάζουν τελειωμένη! Αντίθετα, στασιμότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα με τον Βέλγο Βαν Χόβελεν.
Στον ΟΦΗ, πέρα από την ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τη Ναϊμέγκεν, υπάρχουν χαμόγελα και για την ολιγόλεπτη συμμετοχή του Αντρέα Λαμπρόπουλου προς το τέλος του ματς. Μια πολύ ευχάριστη επάνοδος, καθώς ο Λαμπρόπουλος είχε χτυπήσει αρχικά στο παιχνίδι της 3ης Νοεμβρίου με τον Άρη και για δεύτερη στην επάνοδό του κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο στις 30 Ιανουαρίου. Τότε είχε πάθει ρήξη χιαστών, υποβλήθηκε σε επέμβαση και, μετά από έξι μήνες ταλαιπωρίας και αποχής από την αγωνιστική δράση, είναι έτοιμος.
Goal: ΧΑΣΕΛΜΠΑΪΝΚ ΜΕΣΩ… ΙΤΑΛΙΑΣ
Ο Nάιτζελ Χάσελμπαϊνκ είναι ανιψιός του παλαίμαχου Ολλανδού στράικερ Τζίμι ΦΧ6ιντ Χάσελμπάινκ ΜΕΣΩ… ΙΤΑΛΙΑΣ Κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με… βαρύ όνομα βρίσκεται ο ΟΦΗ. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα του tuttornercatoweb.com, οι Κρητικοί «έκλεισαν» τον Νάιτζελ Χάσελμπαϊνκ.
Ο 24xpovos Ολλανδόε φορ και ανιψιός του διάσημου παλαίμαχου στράικερ Τζίμι Φλόιντ αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στη Σεντ Τζόνστον, μετρώνταε 66 συμμετοχέε και 12 γκολ. Τα πρώτα βήματα της καριέρας του τα έκανε στην Αϊντχόφεν το 2009 και για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε δανεικό5 στη Γκόου Αχέντ Ιγκλε.
Το 2010 πήγε c ελεύθερος στη Χάμιλτον Ακαντέμικαλ, για να μεταπηδήσει στη Σεντ Μίρεν το 2011. Παράλληλα, χθες προέκυψε ενδιαφέρον για τον Ισπανό γκολκίπερ που έμεινε ελεύθεροε από τη Νάπολι, Τόνι Ντόμπλας, πληροφορία που επιβαβαιώθηκε από πλευράς τns διοίκησης των «μελανόλευκων». Ο 33χρονο πορτιέρο έχει πίσω του μια σημαντική διαδρομή στα γήπεδα της πατριδας του, καθώς έχει αγωνιστεί στην Μπέτις (2003-08) και στη Σαραγόσα (2010-11), ενώ έχει παίξει επίσπε στην Ουέσκα και τη Χέρεθ. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στο Αζερμπαϊτζάν για λογαριασμό τns Χαζάρ Λάνκαραν, ενώ τον περασμένο Γενάρη μεταπήδησε στη Νάπολι ως αντικαταστάτη του τραυματία Ράφαελ.
Από κει και πέρα, ικανοηοιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ομάδα5 του έμεινε ο Τζενάρο Γκατούζο. Όπως φάνηκε, ο Ιταλός δείχνει να προτιμά το 4-4-2 με τον Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης, τον Περογαμβράκη στο πλευρό του και φτερά τους Σίσιτς και Κουτσιανικούλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook