Κουτάντος: “Είμαστε στρατιώτες του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την απόφαση του να παραμείνει στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Κουτάντος.

Για την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη. Ο χρόνος ήταν λίγος από την μέρα που υποβάλαμε τις παραιτήσεις μας. Θέλαμε με την απόφαση αυτή να διευκολύνουμε κάποια πράγματα. Μέσα από δημοκρατικές  διαδικασίες  να δώσουμε την ευκαιρία και σε κάποιους άλλους να προσφέρουν. Η συνάντηση που έγινε στο γραφείο του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανέδειξε τις εξελίξεις. Ο δήμαρχος που έχει δείξει την αγάπη του για τον ΟΦΗ, ενδιαφέρεται, βοηθάει, είναι δίπλα μας. Μας ζήτησε να συνεχίσουμε. Για να τρέξουν οι μεταγραφές και  αλλα σοβαρά θέματα καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε οπαδοί της ομάδας. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Είμαστε στρατιώτες της ομάδας, για αυτό και είπαμε το ναι. Η ομαδα έχει φύγει από την δύσκολη κατηγορία  της Β’ Εθνικής και τώρα που είναι στην Σούπερ Λίγκ, είμαι πιο αισιόδοξος ότι να μπορέσει να έρθει κάποιος για να βοηθήσει. Πριν από μια εβδομάδα ήμασταν στην Β’ Εθνική. Χρειάζεται χρόνος. Οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες αυτήν την εποχή, όμως αισιοδοξώ ότι κάτι θα γίνει».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

« Ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Νίκος Μαχλάς έχουν κάνει μια προεργασία.Υπάρχουν στόχοι. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Αλλά το μπάτζετ της ομάδας θα είναι σφιχτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook