Τώρα ξεκινάει ο αγώνας του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προχωράει ενωμένος μετά το “φιάσκο” με τον Θεόφιλο Φαγαδάκη και συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι ανακοινώνοντας τις επόμενες κινήσεις του ενώ κάνει κάλεσμα στον κόσμο για συμπαράσταση.

Το ΔΣ της ομάδας του Ηρακλείου συνεδρίασε στο ΒΑΚ δίχως το Νίκο Μαχλά που βρίσκεται στην Αθήνα για ένα προσωπικό ζήτημα ωστόσο υπήρχε συνεχώς “ανοικτή γραμμή” ανάμεσα στον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ.

Ωστόσο, στο περιθώριο της παρουσίας του στην Αθήνα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναμένεται να κάνει μια σειρά επαφών όπου θα απαιτήσει την πλήρη ισονομία τόσο στο θέμα της αδειοδότησης όσο και απέναντι στον ΟΦΗ.

Όπως αποφασίστηκε στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΦΗ, συστάθηκε μια τετραμελής επιτροπή που θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης του Ηρακλείου. Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα στον κόσμο για να βοηθήσει με την κατάθεση χρημάτων εν όψει της επικείμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι το έγγραφο το οποίο παρουσιάστηκε ως εγγυητική επιστολή στη χθεσινή συνέντευξη τύπου δεν αποτελεί εγγυητική επιστολή αλλά ένα σχέδιο-πρόταση για σύνταξη εγγυητικής επιστολής του οποίου ο φορέας είναι εταιρία που διαχειρίζεται μετοχές με έδρα τη Νέα Ζηλανδία. Η αξία του εγγράφου αυτού είναι ανυπόστατη. Κατά συνέπεια ουδεμία αξία και ισχύ μπορεί να έχει το έγγραφο αυτό, όπως μας διαβεβαίωσαν τραπεζικές πηγές. Για την ΠΑΕ ΟΦΗ η υπόθεση αυτή έχει κλείσει οριστικά. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ διαβεβαιώνει ότι ουδέποτε έπαψε να εξετάζει και να διερευνά πολλαπλές λύσεις και προτάσεις για τη διασφάλιση των συμφερόντων της εταιρίας Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκεται στην Αθήνα για οικογενειακό λόγο και ταυτόχρονα θα έχει επαφές για υποθέσεις της ομάδας.

Τα μέλη του ΔΣ συναντήθηκαν σήμερα και αποφάσισαν τα εξής: α) Να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση η προσπάθεια προσέγγισης επιχειρήσεων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Αύριο θα έχει επαφές με επιχειρηματίες μια επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελούμενη από τους κυρίους Ξημέρη, Αμπαρτζάκη, Μιχαλόπουλο και Καλουτσάκη. β) Θα υπάρξουν συναντήσεις με τους προέδρους όλων των Επιμελητηρίων, του Εμπορικού και Δικηγορικού Συλλόγου για την προώθηση θεμάτων της εταιρίας.

Ταυτόχρονα ανακοινώνεται ότι όποιοι φίλοι της ομάδας θέλουν να προβούν σε οικονομική ενίσχυση της εταιρίας στη δύσκολη αυτή συγκυρία που διανύουμε, μπορούν πέραν των γνωστών διαδικασιών (συμμετοχή στο πρόγραμμα ΟΦΗ-Μετοχές, λογαριασμός ΟΦΗ Πολυμετοχικός) να καταθέτουν χρήματα και στο λογαριασμό του Συλλόγου Μετόχων (Σύλλογος Μετόχων, Παγκρήτια Τράπεζα: DE119945) έναντι της επικείμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ , μαζί με όλο το ομιλίτικο γίγνεσθαι, θα εξακολουθήσει να δίνει της μάχες της με ήθος, πίστη και αισιοδοξία για το αύριο”