Σαρρής

Gentikoule.gr / 27/10 19:28

Τα δυσκολότερα έρχονται, είναι σημαντικό να μείνει ενωμένο το group

Ο ΟΦΗ ξέμεινε, μόλις τον δεύτερο μήνα της χρονιάς, με 19 από τους 31 παίκτες που έχει στο ρόστερ του. Το πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο βαρύ οπότε χρειάζεται ψυχραιμία. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 26/10 13:41

Μικροί μου βιτσιόζοι διαιτητές για πόσο θα ανεχόμαστε τα ψυχολογικά σας;

Ένας αθλητικός τύπος που τους ενδιαφέρει τρεις ομάδες, το πολύ, και οι υπόλοιποι θεωρούνται ιθαγενείς. Και την ίδια ώρα να σου ζητούν να δώσεις και εξηγήσεις. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 22/10 19:03

Η πόλη πρέπει να αντιληφθεί το μέγεθος του ΟΦΗ και όχι ο ΟΦΗ αυτό της πόλης του

Το Ηράκλειο είναι μια από τις ελάχιστες πόλεις της Ελλάδας που έχει αυθεντικό και μοναδικό trademark τον σύλλογο που την εκπροσωπεί. Και αυτό πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τους τοπικούς άρχοντες. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 19/10 12:58

Να κλαις ή να γελάς;

Κατεβαίνεις χωρίς ΠΕΝΤΕ βασικότατους παίκτες. Πας το ματς εκεί που θέλεις και με εξαίρεση 20 λεπτά συνολικά είσαι κοντά στη νίκη και στο τέλος δεν την παίρνεις. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 14/10 18:02

Οι δειλές ποδοσφαιρικές αρχές φταίνε και δεν ανοίγουν τα γήπεδα

Το να ρίχνουμε το ανάθεμα στην Πολιτεία όταν οι ποδοσφαιρικές αρχές δεν κάνουν τίποτα για το άνοιγμα των γηπέδων είναι το λιγότερο υποκρισία. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 13/10 19:13

Το αφήγημα των δανεικών και ο ΟΦΗ

Φτάνοντας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου αντιλαμβάνεται κανείς πως ο ΟΦΗ στήνει την δική του ομάδα και πως οι υπόλοιποι. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 09/10 18:41

Το θέμα δεν είναι ο Μπούσης και ο ΟΦΗ αλλά ότι ζούμε σε μια χώρα σαν θίασο περιφερόμενο

Διαβάζω πολλά και διάφορα δεξιά και αριστερά τα οποία σαφώς και έχουν ένα ίχνος λαϊκισμού καθώς οι περισσότεροι αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 07/10 11:01

To ρεζουμέ των μεταγραφών του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε, έδειξε για δεύτερο καλοκαίρι πως παρά το κενό που υπάρχει στο ρόστερ του ωστόσο αυτό που πρέπει να εκτιμήσουμε όλοι είναι η τήρηση του πλάνου του που δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 05/10 01:28

Τέτοιο μονότερμα μόνο στις αλάνες

Ο ΟΦΗ δεν κερδίζει όμως η εικόνα του δείχνει πως μετά την διακοπή θα είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 21/09 01:03

Δεν σας αξίζει ο Σίμος

Για να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα για τον Σίμο. Να κριθεί για αγωνιστικά ζητήματα και πως ορισμένοι θα βαρεθούν να τον βλέπουν. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 14/09 10:17

Το ανησυχητικό είναι ο ΟΦΗ του 60′ – 90′

Οι ανορθογραφίες της πρεμιέρας, οι ελλείψεις μεσοεπιθετικά και το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Απόλλωνα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 02/09 10:57

O OΦΗ και οι “κουμπάροι” από την Κύπρο

Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι πολύ περισσότερες από ότι θα περιμέναμε για ένα ευρωπαϊκό ματς του ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 28/08 12:46

Ένας καλός ΟΦΗ και μάλιστα χωρίς Μεγιάδο, Νέιρα

Η εικόνα του ΟΦΗ, για τα δεδομένα της εποχής, κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν κακή, ούτε μέτρια. Και μάλιστα χωρίς δύο από τους κορυφαίους παίκτες του. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 21/08 00:22

Ο ΟΦΗ, το πλάνο του και άρτζι μπούρτζι και λουλάς

Στην Ελλάδα δύο πράγματα είναι εύκολα: Να πουλάς παπά και να λες ότι έχεις ένα πλάνο. Το δύσκολο είναι να μην μένεις στα λόγια αλλά σε φάση υλοποίησης και ο ΟΦΗ το κάνει αυτό. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.