Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα

Μανώλης Σαρρής / 08/11 11:29

Το Ομιλίτικο πρόγραμμα του διημέρου

Τα “Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα” είναι ο οδηγός για κάθε φίλαθλο του ΟΦΗ που θέλει να γνωρίζει που αγωνίζονται όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Μανώλης Σαρρής / 01/11 11:16

Το Ομιλίτικο πρόγραμμα του διημέρου

Τα “Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα” επιστρέφουν αποτελώντας έναν οδηγό για κάθε φίλαθλο του ΟΦΗ που θέλει να γνωρίζει που αγωνίζονται όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Μανώλης Σαρρής / 15/01 20:43

Σαββατοκύριακο γεμάτο ΟΦΗ

Έντονη θα είναι το Σαββατοκύριακο η δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για τον ΟΦΗ. Ξεκινάει η δράση για τις γυναικείες ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Μανώλης Σαρρής / 05/02 10:16

“Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα”

Δείτε και αυτήν την εβδομάδα από το Gentikoule, ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ με… άρωμα ΟΦΗ και από παντού! Τα “Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα” είναι ξανά κοντά σας!

Μανώλης Σαρρής / 10/12 14:21

Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα

Δείτε τα “Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα” του Gentikoule με ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από όπου έπαιζε ο ΟΦΗ!

Παύλος Σιδερίδης / 03/12 14:56

Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα

Για ακόμα μια Δευτέρα το Gentikoule σας παρουσιάζει ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από την δράση των τμημάτων του ΟΦΗ το Σαββατοκύριακο.

Μανώλης Σαρρής / 19/11 14:30

“Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα”

Ακόμα ένα “Ασπρόμαυρο Σαββατοκύριακο” έφυγε και το Gentikoule με ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ δημιουργεί το δικό του… “κολάζ”!

Μανώλης Σαρρής / 13/11 10:27

Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα

Τα “Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα” είναι εδώ για ακόμα μια εβδομάδα και σας παρουσιάζει ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια όλων των αθλημάτων που έχουν σχέση με τον ΟΦΗ!

Μανώλης Σαρρής / 06/11 12:41

“Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα”

Τα “Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα” επιστρέφουν στο Gentikoule και σας παρουσιάζουν ένα εβδομαδιαίο συνολικό φωτορεπορτάζ από ότι έχει σχέση με τον ΟΦΗ!

Μανώλης Σαρρής / 08/11 16:45

«Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα» μέσα από φωτογραφίες

Για ακόμα μια εβδομάδα, το Gentikoule παρουσιάζει τα “Ασπρόμαυρα Σαββατοκύριακα” με φωτογραφίες από όλα τα τμήματα του ΟΦΗ που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το διήμερο που προηγήθηκε. [nggallery id=100] Οι φωτογραφίες της ομάδας Κ20 είναι από την ιστοσελίδα football-academies