Ο Ντάρελ Λιούις στο Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο Ντάρελ Λιούις μιλώντας αποκλειστικά στο Gentikoule. Ο 35χρονος γκαρντ και πολυνίκης ανόδων από την Α2 έχοντας πανηγυρίσει τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια (!) σκοπεύει να κάνει το ίδιο και φέτος φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Ντάρελ Λιούις μιλώντας αρχικά στο Gentikoule υπογράμμισε ότι «γνωρίζω πως η ομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και εύχομαι να πετύχουμε την άνοδο στην Α1. Το έχω πετύχει τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια και ελπίζω να το πετύχω και φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ».

Όσον αφορά για το τι γνωρίζει για την ομάδα του Ηρακλείου, ο πολύπειρος γκαρντ ανέφερε ότι «έχει φτιάξει μια ομάδα με νέους παίκτες που αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Α2. Είχα μια επαφή και με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και με τον προπονητή που μου εξήγησαν τα πάντα για τον ΟΦΗ. Γνωρίζω αρκετά παιδιά ενώ αγωνιστήκαμε και ως συμπαίκτες τα προηγούμενα χρόνια». Τέλος, δεν θέλησε να δώσει υπόσχεση στον κόσμο του ΟΦΗ λέγοντας μόνο ότι «δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα παραπάνω παρά μόνο σκληρή δουλειά. Αυτό έχω μάθει να κάνω τόσα χρόνια, να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και τους αγώνες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook