Νικητές ΟΛΑ τα παιδιά στο τουρνουά μπάσκετ “FUNNYBALL 2”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα παιδιά ήταν οι μεγάλοι νικητές στο τουρνουά μπάσκετ “FUNNYBALL 2”, και η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ, με ανακοίνωση της ευχαριστεί όσους συμμετείχαν σε αυτήν την όμορφη αθλητική εκδήλωση.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά “FUNNYBALL 2” με τη συμμετοχή πολλών ομάδων από την πόλη μας !!! Για πέντε συνεχόμενες Κυριακές μικροί αθλητές γέμισαν το κλειστό γήπεδο των ΤΕΙ και του ΒΑΚ με παιδικές φωνές και χαμόγελα!!! Σε αγώνες δίχως σκορ και αποτελέσματα, νικητές ανακηρύχτηκαν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΔΕΙΛΙΝΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΦΗ ΠΕΔΙΑΔΑ , στους προπονητές στα παιδιά και στους γονείς για τη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών.

Φέτος το τουρνουά FUNNYBALL 2 , είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς στην είσοδο του γηπέδου υπήρχε μέρος για τη συλλογή τροφίμων μακρά διάρκειας για την ενίσχυση του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Η ανταπόκριση όλων , σε αυτό το κάλεσμα ήταν συγκινητική.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τους , για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή στη διοργάνωση αυτού του τουρνουά.

Στον κ. Μιχελιδάκη Αντώνη και την εταιρία ΗΚ ΑΕΒΕ για την προσφορά του στον ρουχισμό όλων των παιδιών που συμμετείχαν. Στον κ. Τσατσάκη και την εταιρία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ ΑΕ , για την προσφορά του σε φαγητό στους μικρούς μας αθλητές στα διαλλείματα μεταξύ των αγώνων. Στην εταιρία CRM και στο εστιατόριο 50-50 και τον κ. Πολυχρονάκη για την προσφορά τους σε νερά , καθώς και στην εταιρία VIVAκαι τον κ. Χωλόπουλο για τους χυμούς.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Καφούση και την εταιρία KTECγια τα φυλλάδια του Τουρνουά , στον κ. Δημητράκη για τη μακέτα των φυλλαδίων ,στον κ. Τσαγκαράκη και την εταιρία PLANBDESIGN για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά το ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για την αμέριστη στήριξη του και την εκτύπωση των φυλλαδίων ,τον ΣΥΔΚΑΚ και τους διαιτητές για τη συμμετοχή τους με τον καλύτερο τρόπο στο τουρνουά, τον γιατρό κ. Τζούμα για την ιατρική κάλυψη όλων των αγώνων και την ΕΚΑΣΚ για τη στήριξη της στη διοργάνωση.

Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Βασιλάκη Φίλιππο , καθώς ήταν η καρδιά της διοργάνωσης και με την αγάπη και τον προσωπικό χρόνο που διέθεσε βοήθησε στην ολοκλήρωση του τουρνουά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!!!!

Κλείνοντας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με την ευχή όλο και περισσότερα μικρά παιδιά να γνωρίσουν τη μαγεία του αθλήματος που όλοι αγαπάμε!!!

FYNNYBALL 2 : ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!”