Μια φανέλα του ΟΦΗ στο Νίκο Μπουνάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έναν από τους μεγάλους υποστηρικτές της φετινής προσπάθειας του μπασκετικού Ο.Φ.Η. τίμησαν οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας.

Ο λόγος για τον διευθύνοντα σύμβουλο της PROACTIVE A.E. κ. Νίκο Μπουνάκη, στον οποίο προπονητής και παίκτες των ασπρόμαυρων παρέδωσαν φανέλα του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου. Στα γραφεία της Proactive A.E. βρέθηκαν οι Βασίλης Ράλλης, Κώστας Αγαπιάδης και Νίκος Κριθινάκης.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Ράλλης δήλωσε “είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, όχι μόνο για να στηρίζουν το μπάσκετ, αλλα να στηρίζουν την πόλη και τον αθλητισμό γενικότερα. Ευχαριστούμε πολύ την, Proactiveκαι τον κ. Μπουνακη γι αυτή τη πρωτοβουλία. Ευχόμαστε ένα ξεκινήσουμε μαζί την πορεία προς τα πάνω”.

Από την πλευρά του ο κ. Μπουνάκης τόνισε “η Proactive A.E Σύμβουλοι Επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης ενισχύει το ερασιτεχνικό αθλητισμό στην πόλη μας, στο νομό μας και γενικότερα στην Κρήτη, Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ενισχύσαμε την αξιόλογη προσπάθεια που κάνει το μπασκετικό τμήμα του ΟΦΗ. Στο σημείο αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες για την αξιόλογη φετινή προσπάθεια”.