Στην Αθήνα πάει ο ΟΦΗ – δίνει δυνατά φιλικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την Αθήνα αναχωρεί ο ΟΦΗ που θα αντιμετωπίσει το Σαββατοκύριακο την Πεντέλη και τον Δούκα – σε δύο πολύ δυνατά φιλικά εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. “Πάμε να δοκιμάσουμε δυνάμεις” τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ράλλης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βασίλης Ράλλης εν όψει των δυνατών φιλικών που θα δώσει ο ΟΦΗ τόνισε ότι “το ταξίδι μας στην Αθήνα ήταν προγραμματισμένο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Θέλαμε από την αρχή να δώσουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια γιατί στην Κρήτη δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να δοκιμάσουμε διαφορετικά σχήματα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα και στην ουσία είναι τα πιο δυνατά μας φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Στην Αθήνα για φιλικά ο ΟΦΗ

Στα πλαίσια της σωστής προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ο ΟΦΗ θα πάει στην Αθήνα για να δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά. Η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ επέλεξε να μεταβεί η ομάδα στην Αθήνα προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ΟΦΗ θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά με αντιπάλους ομάδες της Β’ Εθνικής που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Το Σάββατο στις 14.30 θα αντιμετωπίσει την Πεντέλη και το απόγευμα της Κυριακής, στις 16.00, θα παίξει με αντίπαλο τον Δούκα.