Σπουδαία κίνηση από τον ΟΦΗ: Θα τιμήσει τον Μιχάλη Κακιούζη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (17.00) το Κορωπί όπου προπονητής του είναι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας και πρωταθλητής Ευρώπης με τα “γαλανόλευκα”.

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε ο ΟΦΗ δείχνοντας ότι σέβεται και εκτιμά το έργο των ανθρώπων που έχουν προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ όπως είναι ο Μιχάλης Κακιούζης. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του, το απόγευμα της Κυριακής – στο περιθώριο του αγώνα με το Κορωπί, η Επιτροπή θα τιμήσει τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανακοίνωση της Επιτροπής Μπάσκετ του Ο.Φ.Η.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του Ο.Φ.Η. πιστή στο δόγμα της για την ανάπτυξη του αθλήματος και των ανθρώπων που έκαναν ακόμα περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με αυτό, θα τιμήσει τον Μιχάλη Κακιούζη για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

Ο Μιχάλης Κακιούζης είναι προπονητής της ομάδας του Κορωπίου και αισθανόμαστε υπερήφανοι που την Κυριακή (17.00) θα βρεθεί στα “Δύο Αοράκια” ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του Ελληνικού μπάσκετ, έναν Πρωταθλητή Ευρώπης και Δευτεραθλητή κόσμου που τίμησε την φανέλα της Εθνικής ομάδας.