Η… λίμνη της Γ Εθνικής δεν τον χωράει

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ θέλουν να είναι απλώς μία κακή παρένθεση οι δύο συνεχόμενες ήττες στα τέλη του Δεκέμβρη και το τέλος του Πρωταθλήματος να τον βρει στην Β Εθνική.

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ξεκίνησε εντυπωσιακά το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (2ος Ομιλος) με 8/8.

Έδειχνε άτρωτη ώσπου ήρθε εκείνο το ματς με τα Μελίσσια όπου χάθηκε όπως χάθηκε, με τις παρατάσεις και τις… γκρι παραφωνίες.

Μετά ήρθε και η ήττα από τον Αργοναύτη και έτσι το ξεκίνημα του 2019 τον βρίσκει να συγκατοικεί στην κορυφή με Μελίσσια και Λοκρό. Κοντά, με απόσταση μόλις μίας νίκης είναι και οι Αργοναύτης –  ΕΦΑΟΖ.

Στο τέλος δύο θα χαμογελάσουν. Ο ΟΦΗ έχει όλο το… πακέτο φέτος να είναι ο ένας. Και μετά να αρχίσει να ανεβαίνει κατηγορίες.

Το…  retstart έγινε σωστά και ο στόχος της καθιέρωσης του στην μπασκετική… ελίτ της χώρας γίνεται πλέον με πιο ώριμο τρόπο.

Η φετινή σεζόν είναι κρίσιμη και θα είναι κρίμα να χυθεί η.. καρδάρα με το γάλα και τα όνειρα να γίνουν.. εφιάλτης. Φαίνεται ότι .. λίμνη της Γ Εθνικής δεν τον χωράει.

Η διακοπή των Χριστουγέννων θα τον ξεκουράσει, θα του… καθαρίσει το μυαλό και μετά ώρα για νέο.. σερί που στο τέλος θα τον οδηγήσει στην Β Εθνική.

Το αξίζουν άλλωστε όλοι στην ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook