Ράλλης: “Το παιχνίδι εξαρτάται μόνο από την δική μας απόδοση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Φιλαθλητικό πριν τις δύο μάχες κορυφής κόντρα σε Μελίσσια, Αργοναύτη Ραφήνας και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και πριν τα δύο κολλητά ντέρμπι, φιλοξενεί την ομάδα του Ζωγράφου με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μοναδικός απών είναι ο Καρλάφτης που βρίσκεται στα “πιτς” εδώ και λίγες αγωνιστικές.

Eιδικά στοιχήματα σε Ελλάδα, Ευρωλίγκα & NBA!

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ για το παιχνίδι της Κυριακής: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να κερδίσουμε και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό το παιχνίδι καθώς στην συνέχεια ακολουθούν τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την άνοδο. Ο Φιλαθλητικός είναι διαφορετική ομάδα από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο καθώς άλλαξε προπονητή αμέσως μετά το μεταξύ μας παιχνίδι. Παίζει δυνατή άμυνα, περιμένουμε αντίσταση αλλά και πολύ μπασκετικό “ξύλο”. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς και την δική μας απόδοση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook