Δεν ξεχνάει ο ΟΦΗ την μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο ΟΦΗ και ο Δήμος Ηρακλείου, θα τιμήσουν τη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη, ενός σπουδαίου ανθρώπου, αθλητή και προπονητή, ο οποίος πρόσφερε πολλά στον ΟΦΗ, αλλά και στο άθλημα του μπάσκετ στην πόλη.

Στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ, στην οδό Εφόδου, θα στηθεί και φέτος μια γιορτή του μπάσκετ, η οποία θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (1-2/6) και θα ολοκληρωθεί στις 26/6 με την τελετή λήξης.

– Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Στο 7ο τουρνουά Νίκος Γαλυφιανάκης, συμμετέχουν αθλητές γεννημένοι το 2008 και νεότεροι και τα σωματεία που θα εκπροσωπηθούν είναι τα ακόλουθα: ΟΦΗ, Ηράκλειο, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ανδρογέας, , Μεσαρά, ΑΟΑΝ, Ασκηση, Α.Σ.Δ.Α (Ανώπολη).

Ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του ΟΦΗ Γιάννης Κόκκινος, τονίζει με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr, ότι «προσπαθούμε να κρατήσουμε τη μνήμη του Νίκου ζωντανή μέσα από αυτό το τουρνουά. Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία για την ανταπόκριση σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, τους αθλητές που συμμετέχουν, αλλά και το Δήμο Ηρακλείου που στηρίζει κάθε χρόνο αυτήν την πρωτοβουλία, για ένα άνθρωπο του αθλητισμού, που πρόσφερε πολλά στο μπάσκετ της πόλης».

Να σημειωθεί ότι στην τελετή λήξης, οι διοργανωτές, πέρα από την γιορτή, τις απονομές και τα διπλώματα που θα δοθούν στους αθλητές, ετοιμάζει όπως κάθε χρόνο και ένα πλούσιο μπουφέ για τους συμμετέχοντες.

Ενώ θα διεξαχθεί και ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι της ομάδας βετεράνων μπάσκετ του Ηρακλείου, με τους βετεράνους μπάσκετ του ΟΦΗ, στη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook