Μπάρδας: “Πιο έμπειροι στην Α2”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αλέξης Μπάρδας που μιλώντας στο athleticradio.gr αναφέρθηκε στην φετινή περίοδο αλλά και στην επικείμενη συμμετοχή του ΟΦΗ στην Α2 της επόμενης περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο athleticradio.gr  ο Αλέξης Μπάρδας:

Για το Πάσχα και το πώς θα περάσει αυτές τις μέρες: «Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.  Θα περάσω το Πάσχα στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά μου».

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ  στην Β΄Εθνική: «Φέτος έχουμε φανεί αντάξιοι των προσδοκιών. Είμαστε μία ανάσα από την επάνοδό μας στην Α2. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το μεγάλο ντέρμπι που έρχεται με την Κηφισιά την άλλη αγωνιστική στην Αθήνα. Είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση και θα πιστεύω ότι θα παραμείνουμε εκεί. Μπορούσαμε να έχουμε ακόμα δύο νίκες αν δεν χάναμε στο Στρατώνι και στην Ρόδο από τον Διαγόρα, αν και εκεί μας έκλεψαν την νίκη (κακή διαιτησία και εχθρικό κλίμα) ”.

Για την φετινή Β΄Εθνική: «Θεωρώ ότι δίκαια θα ανέβουμε εμείς όπως και η Κηφισιά και το Πέραμα/ Ερμής…. Το πρωτάθλημα είναι χωρισμένο σε τρία γκρούπ ομάδων και εμείς είμαστε σίγουρα στο γκρουπ των ισχυρών. Το φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου εύκολο όμως εμείς το κάναμε να φαίνεται  εύκολο με την φοβερή μας φετινή πορεία. Έχουμε καλή ομάδα , δυνατό ρόστερ, σοβαρή διοίκηση και αξιόλογο προπονητή. Εμείς είμαστε ομάδα επιπέδου Α2».

Για τον ίδιο και το γεγονός ότι είναι στους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας: «Προσωπικά δεν με απασχολεί πόσους πόντους θα βάλω. Με ενδιαφέρει η ομάδα να νικάει. Δεν έχω προσωπικό στόχο να πάρω μία καλή θέση στον πίνακα των σκόρερ. Θέλω να ανεβούμε γιατί είμαι από πέρυσι στην ομάδα, έχω την εμπειρία της ομάδας και έχουμε ιερή υποχρέωση να επιστρέψουμε στην Α2. Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω και του χρόνου στην ομάδα , δεν είναι του παρόντος αυτό το θέμα. Γνωρίζω όμως ότι θα ανέβουμε και θα μείνουμε στην Α2, δεν θα ξαναπέσουμε. Έχουμε τον χαρακτήρα και την εμπειρία να τα πάμε καλά και την επόμενη χρονιά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook