Ο ΟΦΗ προσγειώθηκε στην άλλη άκρη του πλανήτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Ταϊλάνδη βρίσκεται η αποστολή του ΟΦΗ.

Το τουρνουά στο οποίο συμμετέχει ο ΟΦΗ, λέγεται “Si Saket Basketball World Invitation” tournament,  και διεξάγεται στο Si Saket, που βρίσκεται βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Το πρώτο παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στην HKG National θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (14/9) στις 6:00 ώρα Ελλάδος, ενώ οι άλλες δυο αναμετρήσεις με Kalleh BC και Vampire BC θα διεξαχθούν  στις 10:00, 15/9 και 16/9 αντίστοιχα.
Τη αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους παίκτες: Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου, Κωνσταντίνο Πάλλη, Κωνσταντίνο Αγαπιάδη, Γιώργο Τασιούδη, Δημήτρη Καραδολάμη, Πέτρο Καραθωμά, Νίκο Μποχωρίδη, Λεωνίδα Μπουμπάρη, Νίκο Κριθινάκη, Γιάννη Λιανό και Αλέξανδρο Πετράκη.

Στην τελευταία  προπόνηση επί κρητικού εδάφους, που έγινε στα Δυο Αοράκια, η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ επισκέφθηκε τουες παίκτες στο γήπεδο και με μια τούρτα τους ευχήθηκε καλό ταξίδι και το μήνυμα ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται παντού.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Μανώλης Αλεξάκης μίλησε στους παίκτες για τη σημασία της ευρωπαϊκής εκπροσώπησης του ΟΦΗ στην Ταϊλάνδη και τους ευχήθηκε με την σειρά του, να έχουν καλό ταξίδι και να εκπροσωπήσουν επάξια τον ΟΦΗ.