Συνεχίζονται οι χορηγικές συνεργασίες στον μπασκετικό ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση με ανακοίνωση της η ομάδα συνεχίζει την χορηγία με το εστιατόριο Κουζίνα για έναν ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε περήφανοι που για ακόμη μια χρονιά, το εστιατόριο @kuzina_casual_food είναι δίπλα στην ομάδα μας και αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ.

Το εστιατόριο “Kuzina” διακρίνεται για την ποιότητα και την γεύση, όπου με την ίδια σταθερή ποιότητα, το μεράκι και τα αγνά υλικά, σας προσφέρει καθημερινά ακόμα περισσότερες επιλογές! Επιλέξτε αυτό που τραβάει η όρεξή σας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία λαχταριστών γευμάτων. Στην διεύθυνση, Σοφ. Βενιζέλου 109, καθημερινά απολαμβάνετε μοναδικές γεύσεις!

Στο εστιατόριο “Kuzina”, βρέθηκαν ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, Ηρακλής Σφακιανάκης, ο έφορος του ΟΦΗ, Σωτήρης Καταρτζόγλου και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου και Κώστας Πάλλης, όπου παρέδωσαν στους ιδιοκτήτες του “Kuzina”, Φετοκάκη Γιάννη και Συμεωνίδη Σίμο, εισιτήρια διαρκείας και μια φανέλα του ΟΦΗ με την επωνυμία του εστιατορίου, ως ένδειξη καλής συνεργασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook