Ο ΟΦΗ βράβευσε την “Κίτρινη Αποστολή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο βράβευσε τον Δημήτρη Αποστολάκη, την “ψυχή” της Κίτρινης Αποστολής για το σπουδαίο έργο τους.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ομάδας μας με την Μεγαρίδα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, δόθηκε τιμητική πλακέτα στην εθελοντική ομάδα, “Κίτρινη αποστολή” ως ένδειξη αναγνώρισης της κοινωνικής τους προσφοράς. Ενώ, μαζεύτηκαν και παραδόθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συνανθρώπους μας.

Η Κίτρινη Αποστολή είναι μια εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. Ιδρύθηκε το 2012 απο τον Δημήτρη Αποστολάκη και πλέον αριθμεί χιλιάδες μέλη. Στηρίζει τον Ηρακλειώτικο κόσμο συστηματικά και ανακουφίζει οικογένειες με τρόφιμα, είδη σπιτιού και εξοπλισμό που σχετίζεται με τις ανάγκες των παιδιών. Ο σκοπός της ομάδας είναι να βοηθάει και να είναι δίπλα σε όποιον συμπολίτη μας χρειάζεται ανάγκη αλλά και να αυξήσει το αίσθημα της αλληλεγγύης στην πόλη του Ηρακλείου. Όλη η δράση της είναι καθαρά εθελοντική και προέρχεται απο την αγάπη, και το αίσθημα προσφοράς των συνανθρώπων μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook