Αγαπιάδης στο GENTIKOULE: “Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ μίλησε στο GEΝTIKOULE για την άνοδο του ΟΦΗ στην Β Εθνική, το ταξίδι στρην Ταϊλάνδη, αλλά και την φετινή σεζόν.

Tα όσα είπε ο Κώστας Αγαπιάδης στο GENTIKOULE:

Οι ευχές του για το 2020 για τον ΟΦΗ 

Για το 2019 που αποχαιρετίσαμε 

“Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η περσινή χρονιά ήταν μια άκρως πετυχημένη σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, που ήταν η άνοδος στην Β Εθνική.

Φυσικά θα αναφερθώ και στην εμπειρία μας στην Ταϊλάνδη. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι εμπειρίες και οι εικόνες που αποκομίσαμε εκεί είναι για μια ολόκληρη ζωή.

Ταξίδι που αν δεν πήγαινα θα το μετάνιωνα.  “Έδεσε” την ομάδα πάρα πολύ και γενικά περάσαμε πολύ καλά αν και ήταν σίγουρα το Πρόγραμμα επίπονο και κουραστικό με συνεχόμενα παιχνίδια δύσκολα και υψηλού επιπέδου.

Αγωνιστικά για μένα, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό μου (έσπασα το τρίτο μετακάρπιο του αριστερού μου χεριού) επέστρεψα δριμύτερος και ακόμη πιο δυνατός.

Επαγγελματικά έχω ένα μαγαζί με την γυναίκα μου (Ταβέρνα στον Μοχό) και αυτός ο συνδυασμός είναι δύσκολος και απαιτεί θυσίες και πολύ θέληση”.

 

Για την άνοδο του ΟΦΗ στην Β Εθνική 

“Το χάρηκα πολύ για αυτήν την επάνοδο της ομάδας γιατί στο Restart του ΟΦΗ πριν από τέσσερα χρόνια ήμουν εκεί και το πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις.

Είναι ωραίο άλλωστε να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται”.

 

Για την φετινή σεζόν και την νέα χρονιά 

“Όσον αφορά στην φετινή αγωνιστική σεζόν (2019-20) κυλάει ομαλά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ το 2020: Υγεία για όλους, να δίνουμε περισσότερη αγάπη στους συνανθρώπους μας και να έρθουν περισσότερα παιδιά στον Αθλητισμό”!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook