Τα παιδιά της ακαδημίας του ΟΦΗ στην “θέση” του Βασίλη Ράλλη και των παικτών του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωράει ο ΟΦΗ καθώς θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά των τμημάτων υποδομής να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Στο πλαίσιο των πρωτοποριακών δράσεων του τμήματος μπάσκετ ΟΦΗ, την Κυριακή ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, το οποίο βάζει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ και του αθλητισμού με τον πιο σωστό και δημιουργικό τρόπο από πολύ μικρή ηλικία.

Αυτό σημαίνει ότι πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα γίνεται κλήρωση στην Ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ, όπου τρία παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε όλη την διαδικασία του αγώνα της αντρικής ομάδας.

Οι μικροί φίλοι του ΟΦΗ γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό, γνωρίζουν από κοντά όλη την διαδικασία… Τις οδηγίες του προπονητή στα αποδυτήρια πριν τα παιχνίδια, την προθέρμανση, την αγωνία και το άγχος κατά την διάρκεια του αγώνα από τον πάγκο…

Στόχος είναι να ενώσουμε, με έναν πιο επίσημο τρόπο, όλα τα παιδιά κάτω από την ομπρέλα του ΟΦΗ και να τα φέρνουμε καθημερινά κοντά στον αθλητισμό. Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ στέκεται δίπλα στα παιδιά του, τη μεγάλη του δύναμη, το αύριο του Συλλόγου!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook