Δημοσίευμα – “βόμβα” για ΟΦΗ και Basket League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportime.gr, ο Κωστής Zομπανάκης συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον ΟΦΗ προκειμένου να αγωνιστεί στην Basket League.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου έχει αναλάβει θέση Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού κι Ανάπτυξης στην Basket League και σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ η ιστοσελίδα sportime,gr, σκοπός και στόχος του Κωστή Zομπανάκη είναι να μιλήσει με συλλόγους που διαθέτουν μεγάλο αθλητικό brand name όπως είναι ο ΟΦΗ προκειμένου να διερευνήσει τις δυνατότητες συμμετοχής του στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζομπανάκης θα επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με ομάδες που εκπροσωπούν πόλεις της περιφέρειας όπως για παράδειγμα τον ΠΑΣ Γιάννινα ή τον ΟΦΗ, την Καρδίτσα, την Ελευθερούπολη που έχουν προοπτική.

Ειδικά ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ κουβαλάνε πολύ ισχυρά brand.

Ο Κρητικός παράγοντας πιστεύει ότι ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με το ποιος… παρακαλάει ποιον! Αλλά με το να φτιαχτεί το μπάσκετ. Με κανόνες και με την καλύτερη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αντίστοιχη πρωτοβουλία είχε πάρει ο Ιωνικός Νικαίας, καταθέτοντας τις προτάσεις του. Πλέον όμως η ενέργεια εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο ανάπτυξης και στρατηγικής που έχει ο Ζομπανάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook