Αφήνει τα Δύο Αοράκια ο ΟΦΗ και επιστρέφει στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και μια από τις αποφάσεις που πάρθηκαν είναι και η επιστροφή στο ΒΑΚ αφήνοντας πίσω την τελευταία τριετία.

Κάτι φαίνεται να κινείται στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Και μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο να μην περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, καθώς είναι δεδομένη η χημεία που υπάρχει με τον Βασίλη Ράλλη ώστε να συνεχίσει στο τιμόνι του ΟΦΗ ωστόσο η είδηση έρχεται από την μετακόμιση του τμήματος.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο κλειστό στα “Δύο Αοράκια” που αν μη τι άλλο η απόφαση αποδείχθηκε πετυχημένη καθώς το τμήμα αγωνιζόταν σε ένα γήπεδο – στολίδι αντάξιο του ονόματος του, τα νέα οικονομικά δεδομένα που δημιουργούνται υποχρεώνουν τον ΟΦΗ να επιστρέψει στο ΒΑΚ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στα “Δύο Αοράκια”, ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ καθώς θα εξοικονομηθεί ένα σημαντικό ποσό που δινόταν στον Δήμο Ηρακλείου για τις ανάγκες χρησιμοποίησης.