Επικεφαλής στο τμήμα μπάσκετ ο Σίμος Καμπάκας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σίμος Καμπάκας αναλαμβάνει πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ. Τι δήλωσε για την επόμενη σεζόν και πως θα προχωρήσει το τμήμα στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια νέα προσπάθεια με έμφαση στα νέα παιδιά απο τις υποδομές του ΟΦΗ, σε συνδιασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες, θα γίνει φέτος στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, το οποίο θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική.

Επικεφαλής της Επιτροπής μπάσκετ που συστάθηκε είναι ο Συμμεών Καμπάκας, ο οποίος σε συνεργασία, με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, θέλουν να βαδίσουν σε μια νέα φιλοσοφία.

Όπως τονίζει ο Συμμεών Καμπάκας «γίνεται μια προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Στο σκεπτικό μας είναι μια ομάδα με παιδιά από την ακαδημία και την παρουσία κάποιων έμπειρων παικτών. Ευχόμαστε αυτό να βοηθήσει την ομάδα και τα ίδια τα παιδιά, αλλά και τον σύλλογο. Έχουμε αποφασίσει να φτιάξουμε και μια δεύτερη ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στην ΕΚΑΣΚ άνευ συναγωνισμού, μια ομάδα U-21 η με παιδιά του ΟΦΗ. Το σκεπτικό μας να γίνουμε οικογένεια και να δούμε περισσότερο τα δικά μας παιδιά. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Τη νέα επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, απαρτίζουν οι:
Πρόεδρος Επιτροπής Μπάσκετ : Καμπάκας Συμεών (μέλος ΔΣ Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η.)
Αντιπρόεδρος : Τζωρακολευθερακης Γεώργιος
Μέλος επιτροπής/Υπεύθυνος νομικός σύμβουλος :Φανουργάκης Βαγγέλης
Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων :Σφακιανάκης Ηρακλής.
Γενικός Αρχηγός Αγωνιστικού Τμήματος :Σφακιανάκης Μανόλης
Έφορος Αγωνιστικού Τμήματος :Καταρτζογλου Σωτήρης.
Εκπρόσωπος του ΟΦΗ στην ΕΚΑΣΚ: Ταξιάρχης Χωραίτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook