Πίστη παρά την ήττα για το πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ήττα από την Κηφισιά “γκρέμισε” τον ΟΦΗ από την κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο το γεγονός πως ο ΟΦΗ έχει ένα πιο βατό πρόγραμμα από την Αθηναϊκή ομάδα κάνεις τους ανθρώπους του ΟΦΗ να αισιοδοξούν πως μπορούν να κατακτήσουν ακόμα την πρώτη θέση.

Ο Βαγγέλης Βλάχος άλλωστε μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως η ομάδα παρά την ήττα μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση κάτι που πιστεύουν όλοι στον ΟΦΗ.

Η χθεσινή ήττα  από την Κηφισιά μπορεί να ήτταν απ’ότι φαίνεται μετά και την ήττα την Αναγέννησης Φλόγας ανόδυνη όσον αφορά την άνοδο, ωστόσο πλέον η πρωτιά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ομάδα. Πάντως στον ΟΦΗ αισιοδοξούν για την συνέχεια,ενώ παρά την ήττα μένουν ικανοποιημένοι με την καρδιά που έδειξε η ομάδα και κατάφερε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του παιχνιδιού, όταν η διαφορά είχε πάει στον +10 για την Κηφισιά 2 λεπτά πριν το τέλος.

Πλέον στον ΟΦΗ μετά και το ξεκούραστο ροζ φύλλο αγώναπου παίρνει την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας η οποία έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα σκέφτονται το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου ενώ πιθανότατα θα γίνουν και κάποια  φιλικά παιχνίδια μέχρι τον αγώνα στον Εύοσμο στις 15 Μαΐου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook