Βαγενάς: “Μεγάλο κεφάλαιο ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Βασίλης Βαγενάς που τώρα αγωνίζεται με την φανέλα της Δόξα Λευκάδας μιλώντας στο gentikoule.gr δήλωσε πως θα τα δώσει όλα ώστε η ομάδα του να κερδίσει την Κηφισιά, κάνοντας έτσι ένα δώρο στον ΟΦΗ, καθώς με ενδεχόμενη νίκη της Δόξα Λευκάδας επί της Κηφισιάς, ο ΟΦΗ επανέρχεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφού παίρνει ξεκούραστα το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας η οποία έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο gentikoule.gr o Bασίλης Βαγενάς

Για το παιχνίδι Δόξας Λευκάδας – Κηφισιά και αν ο ΟΦΗ μπορεί να περιμένει ένα “δώρο” από την ομάδα του…

Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για να μείνουμε ψηλά. Αν με ρωτήσει κάποιος ποιος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα, θα πω φυσικά ο ΟΦΗ. Με ενδεχόμενη νίκη δική μας ευνοείται ο ΟΦΗ και αυτό είναι ιδανικό. Εμείς κοιτάμε από την πλευρά μας μήπως καταφέρουμε και μπούμε μέσα στην τριάδα, πράγμα δύσκολο και καταφέρουμε να πάρουμε την απευθείας άνοδο. Κοιτάμε να πλασαριστούμε εκεί και από εκεί και πέρα αν δεν τα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην τέταρτη θέση μήπως ευνοηθούμε από κάποιες συγκυρίες και πάρουμε την άνοδο.

Για το αν η βαθμολογία λέει την  αλήθεια…

Η βαθμολογία λέει την αλήθεια. ΟΦΗ και Κηφισιά είναι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι πιο πλήρεις και δίκαια θα ανέβουν. Ο ΟΦΗ είχε θέσει ως στόχο από την αρχή της χρόνιας την άνοδο, έδειξε ότι την αξίζει και δίκαια την παίρνει και εύχομαι να συνδυαστεί και με το πρωτάθλημα. Όσον αφόρα την δική μου ομάδα, θεωρώ πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και θα μπορούσαμε να ήμασταν μέσα στην τριάδα. Χάσαμε κάποια παιχνίδια από ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία και αυτό μας στοίχισε.

Για τον ΟΦΗ…

Είναι μεγάλο κεφάλαιο ο ΟΦΗ. Έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα να πηγαίνει καλά. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη με την Κηφισιά γιατί την χρειαζόμαστε για δικούς μας λόγους αλλά εγώ έχω και έναν παραπάνω. Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και στο ποδόσφαιρο και να πάρει την άδεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook