Κατιάκος: “Στο χέρι μας να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί”

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Πατρίς” ο Δημήτρης Κατιάκος μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή Περάματος, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και την απομάκρυνση των Μπάρδα και Σκαμνάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κατιάκος: 

Για την αναμέτρηση με τον Ερμή Περάματος…

 “Βράζουμε πλέον στο ίδιο καζάνι με τον Ερμή Περάματος, που θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. ‘Όποια ομάδα δείξει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, θα είναι αυτή που θα την πάρει. Πιστεύω ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα τονωθεί η ψυχολογία μας και η συνέχεια θα είναι σαφώς καλύτερη”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

 “Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί. Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε. Σίγουρα δεν είναι εύκολη αυτή η διαδικασία, επειδή όλοι ξέρουν ότι ξεκινήσαμε με διαφορετικούς στόχους. Οφείλουμε όμως να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Τέλος ο Δημήτρης Κατιάκος μιλώντας για την απομάκρυνση των Μπάρδα και Σκαμνάκη, σχολίασε: “Σε κάθε ομάδα αναπτύσσονται ανθρώπινες σχέσεις και δεν είναι εύκολη υπόθεση η ξαφνική αποχώρηση ορισμένων στελεχών της. Αυτή ήταν όμως η απόφαση της διοίκησης και τη σεβόμαστε όλοι”.