Pics | Επισκέφτηκε το 47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τον αθλητισμό και το μπάσκετ η Κρητική ομάδα συνεχίζει τις επισκέψεις της σε σχολεία του Ηρακλείου.
Η ανάρτηση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ έχει ως εξής: 
Επίσκεψη στο 47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου
Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τον αθλητισμό και το μπάσκετ η ομάδα μας συνεχίζει τις επισκέψεις σε σχολεία του νομού μας.
Αυτή την φορά οι παίκτες της ομάδας μας βρέθηκαν στο 47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Την ομάδα εκπροσώπησαν ο προπονητής μας: Βασίλης Ράλλης, οι παίκτες μας: Γιάννης Λιανός και Γιάννης Σταμπουλής και ο υπεύθυνος marketing: Ηρακλής Σφακιανάκης.
Η υποδοχή από τα παιδιά ήταν αρκετά θερμή, με τους παίκτες μας να μοιράζουν αυτόγραφα, να παίζουν μπάσκετ μαζί τους και στο τέλος να χαρίζουν στο σχολείο μια μπάλα με όλες τις υπογραφές της ομάδας μας.
Η επιτροπή μπάσκετ της ομάδας μας ευχαριστεί τον 47ο δημοτικό σχολείο και συγκεκριμένα τους: Κριτσωτάκη Αθηνά (διευθύντρια του σχολείο), Μανουσάκη Νίκο (πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων) την Στέλλα Φαρσάρη (υποδιευθύντρια του σχολείου και γυμνάστρια) καθώς και όλα τα παιδιά για την φιλοξενία και την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα που μας χάρισαν”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook