Ο ΟΦΗ και η ΗΚ ΑΕΒΕ πορεύονται μαζί για ακόμη μια χρονιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνεχίζεται η συνεργασία της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ με την ΗΚ ΑΕΒΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για το λόγο αυτό, επιτελείο της ομάδας που απαρτίζονταν από τους Μάνο Σφακιανάκη, Ηρακλή Σφακιανάκη, Βασίλη Ράλλη και τους παίκτες: Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου, Γιάννη Σταμπουλή, Ηλία Θεοδωρίδη, Κώστα Πάλλη, Νίκο Μποχωρίδη, Μάνο Μηλαθιανάκη, Αντώνη Αναστασάκη, Γιώργο Πέτρου, Ανδρέας Μαρτίνα και Αλεξαντερ Μπουλάτοβατς βρέθηκαν στον εκθεσιακό της χώρο επί της Λ. Ικάρου 11 στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου όπου δώρισαν στον Αντώνη Μιχελιδάκη μια φανέλα της ομάδα μας με το όνομα του.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση και να δουν όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μηχανών.

Λίγα λόγια για την ΗΚ ΑΕΒΕ:

Η ΗΚ ΑΕΒΕ είναι αποκλειστικός έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων HYUNDAI & KIA και μοτοσυκλετών HONDA-KTM-DUCATI-KYMCO-KAWASAKI για το νομό Ηρακλείου.

Στον εκθεσιακό της χώρο επί της Λ. Ικάρου 11 στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου και στο νέο της κατάστημα επι της Λ. Ικάρου 44 μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων των Κορεατών κατασκευαστών HYUNDAI & KIA.

Από το Νοέμβριο του 2012 διαθέτει και την πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών, σκούτερ και παπιών της Ιαπωνικής εταιρίας HONDA.

Από τον Ιούλιο του 2014 είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των μοτοσυκλετών ΚΤΜ, DUCATI, KAWASAKI, KYMCO, PEUGEOT, DAELIM .

Επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλεγμένων και εγγυημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στους εκθεσιακούς της χώρους.

Το συνεργείο αυτοκινήτων της βρίσκεται επί της οδού Μιλτιάδη Καρατζή 72 ενώ το συνεργείο μοτοσικλετών επί της Λ. Ικάρου 39.

Σκοπός της είναι η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη και στην αγορά του οχήματος αλλά και στη συντήρησή του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από άριστα καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook