Μετράει τις πληγές του και ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο ΟΦΗ μετράει τις πληγές που άφησε η ήττα με την ΑΕΚ και ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους. 

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Ένωση και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ουραγό, ΑΕΚ Άργους, ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι για τον ΟΦΗ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει και στις νίκης μετά την ήττα στην Ζωφριά.

Ο Κρις Χουγκάζ αναμένεται να μιλήσει σήμερα στους παίκτες του καθώς έχει αρκετά παράπονα από αυτούς όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θα επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του και θα τους ζητήσει να βάλουν το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλους, ωστε να μην παρουσιαστεί ξανά η εικόνα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:oo από την οποία θα απουσιάσει ο τραυματίας Τουτζιαράκης, ο οποίος θα απουσιάσει τουλάχιστον από τα 2 επόμενα παιχνίδια της ομάδας με ΑΕΚ Άργους και Λαύριο.