Πανέτοιμος για ουσία και θέαμα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ Άργους (15:00 live Gentikoule) με τον Κρις Χουγκάζ να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Σταύρου Τουτζιαράκη.

Οι παίκτες του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό αγώνα στο κλειστό του ΒΑΚ και παρουσιάζονται για την επιστροφή στις νικες κόντρα στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος. Στον ΟΦΗ θέλουν να συνδυάσουν ουσία και θέαμα κάτι που προσφέρεται εξαιτίας για της δυναμικής του αντιπάλου, τον οποίο βέβαια και αν υποβαθμίσεις κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν θα τα βρεις σκούρα. Βέβαια κάτι τέτοιο όσο και αξιόμαχη να παρουσιαστεί η ομάδα του Άργους  δεν είναι εύκολο καθώς υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Στον ΟΦΗ υπάρχει η φιλοδοξία, η ομάδα να κάνει τουλάχιστον 3 νίκες στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (ΑΕΚ Άργους εντός, Λαύριο εκτός, Δόξα Λευκάδας εντός και Αμύντας Δάφνης εκτός) ώστε να “καθαρίσει″ με την υπόθεση παραμονή και να μην υπάρχει το άγχος στα τελευταία παιχνίδια και ενδείκνυται η αρχή να γίνει από το αυριανό παιχνίδι.