Δύσκολο παιχνίδι για τον ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 14:00 τον Πανιώνιο στο ΒΑΚ και καλείται να δώσει το 100% για να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δύσκολο παιχνίδι για τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει σήμερα τον Πανιώνιο, ο οποίος προέρχεται από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:00 σήμερα στο ΒΑΚ, και θα γίνει στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Ο Γιάννης Σταμπουλής, μιλώντας στο ofibasketball.gr, τόνισε πως ο ΟΦΗ θα δώσει το 100%, προσκαλώντας παράλληλα τον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες του ΒΑΚ.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:00 τον Πανιώνιο, ένα δύσκολο ματς που προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα. Ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος με έμπειρους παίκτες που έχουν δεθεί αρκετά μεταξύ τους. Αυτό φαίνεται από την πορεία τους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Εμείς θα παλέψουμε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας. Δυστυχώς μας λείπει ο Νικος Μποχωρίδης που δεν έχει ακόμα επανέλθει μετά τον τραυματισμό του. Θα πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στο ματς αυτό».

Για τις προσθήκες τις ομάδας μας πρόσθεσε: « Οι προσθήκες των Λεωνίδα και Γιώργου μας έκαναν καλό, μας βοήθησαν αρκετά. Θέλαμε έμπειρους παίκτες όπως αυτούς που ξέρουν την κατηγορία ώστε να βοηθήσουν.

Η ομάδα μας σε κάθε ματς προσπαθεί και δίνει το 100% αυτό θα κάνει και σε αυτή την αγωνιστική, ευχόμαστε ο κόσμος του ΟΦΗ να έρθει στο ΒΑΚ για να στηρίξει με το χειροκρότημα του την προσπάθεια μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook