Ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια και ετοιμάζεται για τα Play Outs ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου στο ΒΑΚ, με στόχο να ολοκληρώσει με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πριν μπει στα Play Outs.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια, για να μπει με… φόρα στα Play Outs του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές έχουν οριστεί οι Στρέμπας-Σπυρόπουλος-Αργυρούδης (Μπορμπαντωνάκης).

Ο Γιώργος Πέτρου μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας στις δηλώσεις του: «Έχουμε να δώσουμε ένα σημαντικό αγώνα το κόντρα Διαγόρα στο γήπεδο μας. Αγώνας θελουμε να συνδυαστεί με νίκη ώστε να κλείσουμε θετικά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μετά το διπλό απέναντι στην ομάδα της Κηφισιάς η ομάδα νιώθει καλά, δουλεύει σωστά και στοχευμένα στις προπονήσεις».

Ενώ για την συνέχεια των Play Outs πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες του Δούκα αλλά δίνουμε ταυτόχρονα βάση στα δικά μας «όπλα» ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την παραμονή στην κατηγορία. Ιδανικότερο σενάριο σαφέστατα θα ήταν να εξασφαλίσουμε τον στόχο μας γρήγορα με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Δούκα. Παρόλα αυτά εμείς σκεφτόμαστε θετικά και ότι ο ΟΦΗ θα παίζει ξανά και του χρόνου στην Β εθνική με τον κόσμο στο πλευρό του!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook